26 Nisan 2014 Cumartesi

OKURCALAR

Telefondan bildiriyorum artik nasil bi yazi olur bilmem. Korkmayin diye simdiden soyluyorum ona gore. Sonra bu cocuk nasil bi yazi yayinlamiş demeyin cevabini veriyorum telefondan ancak bu kadar oluyo napim yaniii... oleyim mi ben?
 
 
Okurcalara ilk kez geldigimden daha Alanyadan haberim bile yoktu yemin ederim. Cunku turizmdeki ikinci senemdi ve ben bodrumun lanetli sineklerinden kacip gelmiştim buralara. Bi otelde başlamiştim o senelerde, seneler dediysem işte abartmayalim 2009da filan.. hem duşununce baya baya seneler olmuş yaa :D Neyse konu sapmadan ele alayim ben yine.
 
 
Daha o senelerde toyum. Turizmdeki nerden baktan ikinci senem. Girdim bi otelin birine başladim calişmaya. Heyecan da son noktada ama bi de yogunluk e gerisini sen duşun artik. Sonra olan oldu... Misafirlere sabah kahvaltisi verirken ben restaurantta geziniyordum o ara. Kafama haşlanmiş yumurta yedim, arkami dondum gozlerini kurbaga gibi belerte belerte acmiş bi herif bana siritiyo. Bişey demeden arkami donup gittim, sonra bi tane daha, ama bu sefer yeter diyerek yanimda duran kocaman yaklaşik 10 kiloluk karpuzu nasil bi cesaretle alip adama attiysam artik...
 
 
Bak konu sapti yine.
Yaziya başlarken Okurcalarin ne kadar guzel ve tatil bolgesi olacagindan bahsedecektim ben halbuki. Ama siz siz olun Okurcalara gelip mutlaka tatil yapin. Aquaparkli bir suru oteller var. Valla eglencenin dibine vurursunuz soylemedi benden. Hem iyi bir cocuk olursaniz beni bile gorursunuz.
 
:-)
Iny(A)hu'dan masallar dinlediniz. Esen kalin.

5 yorum:

  1. İnyaa :))
    Ama adam haketmiş yani karşındaki de insan dimi !
    Bende iyi bi çocuk olup öyle gelirim Alanya'ya :))

    YanıtlaSil
  2. Hikayenin sonunda nooldu karpuzla bittimii iş manyak niye atıyomuş yumurta :D

    YanıtlaSil