29 Nisan 2014 Salı

Meşeler Altında

Iyi günler Inyahu'cular. Gecen gün size bulundugum kampüsün Meseler Altinda adini tasidigini anlatmistim. Dün derse giderken bir kac resim cektim ve dedim ki bu resimleri gördükten sonra inyahucular neden meseler altinda oldugunu daha iyi anlayacaklardir.

Otobüsten indikten sonra bu yoldan kampüsün üst girisine variyoruz. Karsida ki yol ormana gidiyor efendim. Orman yolu gördügünüz gibi arabalar ile dolu. Araba ile gelen ögrencilerin her sabah bu park yerleri icin kapistiklarini görebilirsiniz. Cünkü kampüsün etrafinda park secenegi yok.

Burasi da bir önceki fotografta sola kivrilan yolun devami. Yani bahsettigim üst giris.

Üst giristen gectikten sonra karsimizda Camera adli restoran bulunuyor efendim. Kantini yok bu kampüsün o yüzden cok pahali olan bu restorantta yemek yiyoruz.

Restorantin önünden gecince yol devam ediyor. Sol tarafta benim binam var sag tarafta da kütüphaneye ulasiyorsunuz.
Sag taraf: karsida görmüs oldugunuz mavi kapili bina kütüphane. Sol tarafta bulunan kapi da Medya tasarimcilarin binasi. Yazlari tasin bulundugu yerden sular akiyor. Cok güzel bir ses olusuyor.

Burasi da sag taraf: Yollar böyle kivrilip gidiyor iste. Sagli sollu yollardan kampüsün her tarafina ulasiyorsunuz. Meseler altinda efendim.

2 yorum:

  1. İsmine yakışan bi kampüsmüş gerçekten :)

    YanıtlaSil
  2. Bayılırım böyle yeşillikli yerlere :) Keşke orda olsam diye içimden geçirmedim değil :) Bayıldım kampüsüne :)

    YanıtlaSil